Tandoori Kitchen

Friggagatan 15, Göteborg (karta)

MatGod
AmbiensOK
ServiceNormal
PrisnivåStandard (kring 85kr)
TrängselOftast plats för små sällskap
Kollektivavtal Nej
Inriktning indiskt 
MenystrategiFyra olika rätter varje dag, samma rotation varje vecka
Online-menyLänk till hemsida
HöjdpunkterMangopicklen på salladsbordet

Tandoori Kitchen levererar en solid om än inte särskilt märkvärdig lunchupplevelse. Menyn skiftar varje dag, men det är samma rotation vecka efter vecka. Bra grejer alltihop, men efter ett par år av regelbundna besök önskar man sig någon form av variation för att hålla uppe intresset. Kanske en ny specialrätt som byts veckovis, eller liknande.


De 79kr som lunchen betingar inkluderar ett gott naanbröd, en valfri burkdricka, en liten salladsbuffé och kaffe. Kaffet är inget att hänga i granen, då det vanligtvis stått en bra stund på värmeplattan och bränt. Salladsbuffen däremot, är förvisso blygsam till sitt omfång, men har alla de viktigaste baskomponenterna och ett särskilt trevligt inslag, i form av en klassisk indisk mangopickle med rejält drag i. Rätterna på menyn är tämligen beskedliga i kryddstyrka, även Vindaloon, så en sked pickle piffar verkligen upp.

Det är bordsbeställning och servering som gäller och detta fungerar överlag mycket smidigt och bra. Betalningen sker lyckligtvis i kassan på vägen ut, så man slipper det eländiga väntandet och viftandet som utan undantag råder på ställen som försöker ta betalt vid bordet.


Först publiceradSenast uppdaterad
2013-04-04 20:35:402013-04-04 20:47:20