Pizza Hut

Postgatan 47, Göteborg (karta)

MatMedioker
AmbiensOK
ServiceNormal
PrisnivåBudget (under 76kr)
TrängselOftast plats för små sällskap
Kollektivavtal Ja
Inriktning pizza  vegetariskt  buffe 
MenystrategiRoterande pizzabuffé med tre alternativ
Online-menyLänk till hemsida
HöjdpunkterSalladsbordet är helt OK

I en källarlokal i Nordstan, strax efter gångtunneln till centralstationen, ligger ett av Göteborgs två Pizza Hut-etablissemang. Mellan 10 och 15 serveras en allt-du-kan-äta-buffe med tjockbottnade pizzor och ett helt OK salladsbord. I grundpriset på 75kr ingår ett (stort) glas läsk, men inte kaffe.

Priset är definitivt rätt, speciellt för den hungrige, och pizzan smakar helt OK under tiden man mumsar i sig den, men tyvärr infinner sig strax därefter den jolmiga eftersmaken av snabbmat. Pizza Hut har fullständiga rättigheter, en trevlig miljö att sitta i och pretentioner på att vara en riktig restaurang, men i slutändan är detta inget annat än snabbmat à la Max och McDonalds. Det är inte ens bra som pizzeria betraktat. Ibland är det tveklöst en glädje i att glufsa i sig obegränsade mängder av något riktigt flottigt, men överlag är detta inte 1unch.se's kopp med te.

Plus i kanten för att det alltid finns ett vegetariskt alternativ på pizzabuffén. Sammantaget med det hyfsade salladsbordet, men förstås med de allmänna förebehåll som listats ovan, gör detta Pizza Hut till ett möjligt alternativ när man har grönsaksivrare i lunchsällskapet. 

Salladsbord på Pizza Hut

En pizza från buffen


Först publiceradSenast uppdaterad
2013-05-20 20:51:522013-05-20 21:13:34